Ας συστηθούμε

Δείτε μερικές από τις παροχές μας

ΑΝΙΜΑΤΕΡ – ΚΛΟΟΥΝ

Ο Κλόουν Περλίτο, η Χαχανούλα, η Τρελοκοτσιδού και μια μεγάλη παρέα κλόουν αλλά και ανιματέρ με στολές επιλογής σας, έρχονται στον χώρο σας και απασχολούν τα παιδιά με πολλά παιχνίδια, διαγωνισμούς, μαγικά τρύκ, δραστηριότητες, face painting, μπαλονοκατασκευές και δωράκια σε όλους!!!!

ΜΑΓΟΙ-ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ

Εντυπωσιακά μαγικά, εξαιρετική παρουσίαση, εμφανίσεις – εξαφανίσεις αντικειμένων, κωμικά αλλά δύσκολα τρύκ, συνθέτουν μια μαγική παράσταση από τους καλύτερους ταχυδακτυλουργούς – μάγους της χώρας!!!!

ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ

Εντυπωσιακή υποδοχή σε εκδηλώσεις και μικρή απασχόληση με τους μικρούς μας φίλους, φωτογραφίες με τα παιδιά, μπαλονοκατασκευές σε εκδηλώσεις και βαπτίσεις, συμμετοχή σε παρελάσεις καρναβαλιού, συμμετοχή σε event και promotion!!!!

ΖΟΓΚΛΕΡ

Νούμερα με ακρίβεια, συντονισμό και πολύ εκπαίδευση συνθέτουν το πρόγραμμα ενός επαγγελματία ζογκλέρ που μπορούν να παρακολουθήσουν όλες οι ηλικίες σε όλες τις εκδηλώσεις!! Φωτιές, σπαθιά, κορίνες, μπαλάκια, μονόροδο και πολλά άλλα είναι μερικά από τα νούμερα που παρουσιάζουν οι καλλιτέχνες στο πρόγραμμά τους!!!

ΜΑΣΚΩΤ ΦΙΓΟΥΡΕΣ

Γιγαντόσωμες μεγαλοφιγούρες μασκώτ με αγαπημένους ήρωες των παιδιών, μπορούν να παρευρεθούν σε εκδηλώσεις , παραστάσεις, event και να υποδεχθούν, να παίξουν, να χορέψουν και να φωτογραφηθούν με όλα τα παιδιά!!!!!

ΦΟΥΣΚΩΤΑ-ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΑ

Φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνα, τσουλήθρες, σε προσιτές τιμές για την απασχόληση των παιδιών στον χώρο σας!! Επίσης παρέχονται για εταιρικές ή κάθε είδους εκδηλώσεις, εξοπλισμός και παιχνίδια λούνα πάρκ, τραινάκι, Χρστουγεννιάτικα, κ.α.

Ο γνωστός παραδοσιακός παγωτατζής, με την λευκή του ποδιά και το καροτσάκι του, έρχεται στον χώρο σας να σας γλυκάνει αλλά και να σας δροσίσει με λαχταριστό παγωτό σε διάφορες γεύσεις!!!!!
Μια παράσταση από τα παλιά, διαχρονική αλλά και αξέχαστη, με τον γνωστό σε όλους μας Καρακιόζη, έρχεται στον χώρο σας να σας διασκεδάσει με τις αστείες ατάκες του, χαρίζοντας σας άφθονο γέλιο!!!!
Παραστάσεις με εντυπωσιακές μεγάλες κούκλες με μικρές ιστορίες για τα παιδιά!!! Αναλαμβάνουμε παραστάσεις σε σχολεία και συλλόγους!!!
Επαγγελματίας μίμος μπορεί να σας διασκεδάσει με τις γκριμάτσες του, με το ξεχωριστό του ταλέντο αλλά και με μοναδικό πρόγραμμα!!!!!
Επαγγελματίες του χώρου, αναλαμβάνουν να καλύψουν από ένα παιδικό πάρτυ έως και την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας με πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο και ατέλειωτη διάθεση!!! Επίσης αναλαμβάνουμε ηχητική κάλυψη οποιασδήποτε εκδήλωσης χρειαστεί πανελλαδικά!!!
Εντυπωσιακά εναέρια πυροτεχνήματα για κάθε εκδήλωση σε ασυναγώνιστες τιμές!!!!
Για να μην μείνουν μόνο στην μνήμη σας αλλά όποτε εσείς θέλετε να βλέπετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, εμείς σας εγγυόμαστε τους καλύτερους του είδους!!! Έμπειροι φωτογράφοι και εικονολήπτες με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουν την κάλυψη κάθε γεγονότος που εσείς επιθυμείτε, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!
Από ένα παιδικό πάρτυ έως την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας αναλαμβάνουμε να καλύψουμε τις… ορέξεις σας με πλούσιο γεύμα, πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά!!! Για ξεχωριστές στιγμές και απαιτητικούς πελάτες, δημιουργούμε ιδιαίτερες γλυκές και αλμυρές συνταγές ανάλογα τις περιστάσεις!!!!
Συμβουλές από επαγγελματίες για να στολίσετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας και να διακοσμήσετε τα όνειρά σας με τις προτάσεις μας!!!!

Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε παροχή ακόμα και αν δεν είναι στην λίστα μας.

είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε